back

З Різдвом Христовим!

24 грудня 2023

Дорогі мешканці Ніжинщини!

Щиро вітаю всіх з Різдвом Христовим.

Традиційно у ці дні, які  символізують початок нового, чистого і світлого періоду життя, бажають залишити в минулому всі негаразди. Цього Різдва всі ми, як ніколи, маємо лише одне на всіх бажання – позбутися усіх жахів війни, які прийшли в Україну та здобути омріяну Перемогу.

За період війни ми всі змінились, змінились наші цінності, наш світогляд. Ми тепер точно знаємо на скільки щастя та мир бувають крихкими.

Щастя – не в достатку, а в праві жити вільно на своїй землі. Будувати своє майбутнє за своїми планами і бути впевненим у дні завтрашньому. Ніхто й ніколи не має жити в поневоленні та з постійними переживаннями за безпеку своїх найрідніших.

У цей світлий день від усього серця дякую усім, хто своєю мужністю та хоробрістю наближає нашу Перемогу, боронить нашу землю та підтримує Збройні Сили України.

Нехай світло різдвяної зорі благословить наш тяжкий шлях. Стане орієнтиром та надією для тих, хто зустрічає Різдво далеко від рідних, зігріє серця й освітить шлях кожного в найтемніші ночі, а таїнство Різдва Христового наповнить наші оселі благословенням, додасть сил та віри у щасливе майбутнє нашої рідної України!

З Різдвом Христовим!

З повагою

начальник Ніжинської районної військової адміністрації 

Григорій Ковтун