back

Відбулось засідання круглого столу з керівниками благодійних фондів та громадських організацій

24 листопада 2023

Сьогодні начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів засідання круглого столу з керівниками благодійних фондів та громадських організацій Ніжинщини.

Під час зустрічі начальник управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації Володимир Другаков доповів про загальну ситуацію щодо внутрішньо переміщених осіб на території громад Ніжинського району. Також обговорили співпрацю з благодійними фондами та громадськими організаціями у питаннях ВПО.

Перший заступник голови Ніжинської районної державної адміністрації Інна Горобей поінформувала присутніх про участь Ніжинської районної військової адміністрації в наданні допомоги підрозділам ЗСУ та шляхи розвитку співпраці Ніжинської РДА з благодійними та громадськими організаціями у питаннях допомоги ЗСУ.

Під час роботи круглого столу присутні обмінялися досвідом, інформацією, розповіли про свої напрямки роботи, обговорили організаційні питання та план координації спільних зусиль на злагоджене та дієве надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, військовослужбовцям та усім, хто її потребує.

«Наші волонтери – це рушійна сила нашого суспільства. Вони проводять без перебільшення титанічну роботу – допомагають як мирному населенню, так і нашим захисникам. Неможливо перерахувати все, що сьогодні роблять волонтери. І роблять це з відкритою душею та щирим серцем. Хочу подякувати за це кожному з вас. За вашу турботу, за небайдужість, розуміння, підтримку та надану матеріальну допомогу українським воїнам, особистий внесок у перемогу та зміцнення Збройних сил України висловлюю вам величезну вдячність!», - наголосив Григорій Ковтун.