back

У Ніжинській РВА привітали працівників агропромислового комплексу

17 листопада 2023

Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Сьогодні, напередодні професійного свята, працівників агропромислового комплексу привітали в райдержадміністрації начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун та голови територіальних громад району.

«Щира подяка вам, що попри всі негаразди та виклики війни ви чесно та сумлінно робите свою справу. Усі ми знаємо, що поки військові боронять нашу землю від ворога, сільськогосподарські підприємства на полях тримають свою оборону, продовжуючи нелегку працю на аграрному фронті. Ви робите все можливе, аби українці були з хлібом на столі, допомагаєте забезпечувати воїнів Збройних Сил України необхідним обладнанням, не залишаєтесь осторонь чужої біди. Ви героїчні та незламні і своєю працею щодня наближаєте нашу спільну перемогу»,  – звернувся Григорій Ковтун.

Нині аграрії району завершили посів озимих та продовжують збирати пізні сільськогосподарські культури.

Вітальними листами Міністерства аграрної політики та продовольства України до Дня працівників сільського господарства нагороджено:

колектив ТОВ «Агрофірма ім. Шевченка» (директор Іваненко Андрій Петрович);

колектив ПСП «Пісківське» (директор Колоша Валерій Петрович);

колектив ФГ «Хлібний лан» (голова Копиця Анатолій Олександрович);

колектив Носівської селекційно-дослідної станції Миронівського інституту пшениці ім. В.М. Ремесла НААН України (керівник Буняк Наталія Миколаївна).

За значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва області, вагомі трудові досягнення та з нагоди Дня працівників сільського господарства Почесною грамотою  Чернігівської обласної військової адміністрації нагороджено:

Ременюка Станіслава Володимировича, директора ТОВ «Агронадія».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників сільського господарства Почесною грамотою Чернігівської обласної ради та нагрудним знаком нагороджено:

Супруна Григорія Івановича, директора ТОВ «Нива-2008».

Подяку Чернігівської обласної військової адміністрації  оголошено:

Сутулі  Олексію Олексійовичу, голові ФГ «Липоворізьке»;

Василенку Михайлу Михайловичу, директору ТОВ «Агронадія»;

Бутурлім Наталії Миколаївні, головному спеціалісту відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Ніжинської РВА.