back

Григорій Ковтун провів оперативну нараду

07 листопада 2023

Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун 7 листопада провів  оперативну нараду з керівниками окремих структурних підрозділів Ніжинської РДА.

На нараді розглянули нагальні питання, які стосувались оборони, житлово-комунальної сфери та благоустрою, бюджету, освіти, соціальної галузі та виконання державних програм.

Григорій Ковтун зазначив, що громади Ніжинщини долучились до придбання 6 автомобілів на потреби новоствореного підрозділу Збройних Сил України. «Ми не повинні збавляти темпи для допомоги нашим захисникам. Я вдячний кожній громаді, яка направляє всі свої зусилля на придбання необхідної техніки та обладнання. Лише спільними зусиллями ми зможемо подолати ворога», - наголосив начальник РВА.

Також під час засідання обговорили перспективи ремонту дороги Рівчак-Степанівка – Лосинівка. Григорій Ковтун наголосив на необхідності детального вивчення даного питання та пришвидшення його вирішення.

Окремо зупинились на відновленні та будівництві укриттів в деяких закладах освіти. З початку 2023-2024 навчального року ще 4 укриття готові до використання, 6 укриттів – в процесі відновлення або будівництва.