back

Григорій Ковтун провів розширену нараду

18 вересня 2023

Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів розширену нараду з керівниками структурних підрозділів РДА.

Серед головного:

  • Підготовка до осінньо-зимового періоду на Ніжинщині на завершальному етапі. На сьогодні вона складає вже понад 84%. До початку опалювального сезону активно готуються об’єкти теплопостачання, водопровідно-каналізаційного господарства, житлового фонду та соціальної сфери.
  • Процес створення Ради з питань ВПО при Ніжинській РВА. Триває прийом документів від охочих увійти до складу Ради. Наразі у районі на обліку перебуває 11640 внутрішньо переміщених осіб.
  • Навчальний рік розпочало 109 закладів освіти із 110, які забезпечені 86 власними захисними спорудами або найпростішими укриттями та 60 орендованими.
  •  За оперативними даними сільськогосподарських підприємств, район завершив збір ранніх зернових культур. Розпочався посів озимих під урожай 2024 року. До посіву озимих культур приступили всі сільськогосподарські підприємства району. Озима пшениця посіяна на площі 34,9 тис га, озимий ячмінь – на площі 1,2 тис га, жито – на площі 0,7 тис га, озимого ріпаку – на площі 13,2 тис га.