back

Вчергове аграрії та підприємці району допомагають нашим військовим

11 вересня 2023

Вчергове аграрії та підприємці району допомагають нашим військовим. Сьогодні, 9 вересня, для потреб в/ч 3027 Михайло Василенко та Станіслав Ременюк (ТОВ «Агронадія») передав автомобіль Land Rover, Валерій Новицький (ТОВ «Плиски-Агро») – автомобіль Jeep Cherokee, СТОВ «Дружба-Нова» – квадроцикл Kawasaki.

Також за підтримки підприємця Володимира Стрілка, ПСП «Пісківське», ТОВ «Нива-2008», ТОВ «Агрокартель», ТОВ «Чернігівська м’ясна компанія», ФГ «Деметра», ПрАТ агрофірми «Іржавецька», Олексія Сутули та Леоніда Душі військовослужбовцям було передано прилад нічного бачення PVS-14, планшети, коліматорні приціли, кріплення до ПНБ, турнікети, старлінк, EcoFlow, аптечки військові тактична індивідуальні IFAK ІІ, запасні акумуляторні батареї до DJI Mavic 3 PRO, пальне та інше.

Дмитрівська селищна рада передала DJI Mavic 3 PRO. Ніжинською районною військовою адміністрацією, відповідно районної Програми забезпечення територіальної оборони, національного спротиву та покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин та підрозділів передано квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo та 10 штук тепловізорів. Прокуратура та правоохоронні органи району також долучились до забезпечення та підготовки підрозділу до відбуття на рубежі захисту незалежності та цілісності України.

Висловлюємо щирі слова вдячності всім аграріям та підприємцям, які долучились до такої необхідної та важливої допомоги нашим захисникам!

Також дякуємо волонтерам, які надають постійну допомогу Збройним силам України, а саме: матушці Дарії, Костянтину Смалію, Тамарі Стратілат, Ганні Бондаренко та іншим небайдужим.