back

Григорій Ковтун привітав підприємців з професійним святом

04 вересня 2023

З нагоди відзначення Дня підприємця начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун відзначив одних із кращих представників підприємницького середовища.

«Шановні підприємці, нехай це професійне свято додасть сил, наснаги, успіхів в усіх починаннях та процвітанні вашого бізнесу. Бажаю вам і вашим родинам злагоди та сімейного благополуччя!

Ми високо цінуємо ваш внесок у забезпечення економічної та соціальної стабільності. Ваша допомога Україні, особливо тепер, в період війни, неоціненна. Завдяки вашій роботі та вчасній сплаті податків наповнюються бюджети всіх рівнів. А це дає змогу протистояти ворогу та відстоювати незалежність України», - зазначив Григорій Ковтун.

За високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності та з нагоди Дня підприємця Подяки голови Чернігівської обласної державної адміністрації вручили фізичній особі-підприємцю Олексію Шевченку та директору ТОВ «Ніжинський хлібо-булочний комбінат» Сергію Коту,  Подяки начальника Ніжинської районної військової адміністрації – фізичній особі-підприємцю Вячеславу Герасименку та фізичній особі-підприємцю Дарії Торгіній.