back

СОЦІАЛЬНА СФЕРА – ПРІОРИТЕТНА ДЛЯ КЕРІВНИЦТВА РАЙОНУ

15 березня 2013

14 березня у Вікторівській сільській раді було людно і разом з тим урочисто, адже вся громада зібралася з приводу важливої події – сходу села. У загальних зборах взяли участь заступник голови районної ради Ірина Грозенко, місцевий інвестор, директор ТОВ «Арат-Агро» В'ячеслав Породько, сільський голова Лариса Карпич та жителі с.Вікторівка.

За словами Лариси Григорівни, справи у територіальній громаді починають налагоджуватись, зокрема завдяки сприянню районної влади та місцевого інвестора. Минулого року в районному бюджеті були закладені кошти на ремонт даху Вікторівського клубу, а директор ТОВ «Арат-Агро» В'ячеслав Породько виділив 92 тис.грн. на не менш важливу потребу громади - ремонт дороги у Вікторівці. При народженні дітей інвестор надає одноразову допомогу молодим сім'ям, що є відчутною підтримкою у галузі соціального забезпечення громади.

Люди діяльністю інвестора задоволені, але, як і чи не в кожному селі, все ж залишаються питання, що потребують нагального вирішення. Це стосується насамперед забезпечення вуличного освітлення та заміни трансформатора в с.Леонідівка. Назріла також потреба звернутися до перевізника Ігоря Зюби щодо надання більшого транспортного засобу для вечірнього рейсу Ніжин-Вікторівка, адже місць у наявному автобусі часто буває недостатньо для всіх пасажирів.

Сільський голова звернулася також до заступника голови районної ради з проханням посприяти у придбанні життєво необхідних для місцевих закладів охорони здоров'я тонометрів, а ще – не ліквідовувати ФАП у с.Степ. Ірина Вікторівна пообіцяла, що ці питання будуть розглянуті на пленарному засіданні і не залишаться поза увагою, адже соціальна сфера завжди була і залишається пріоритетною для керівництва району. Не забули згадати і про радісні події з життя територіальної громади – нещодавно Лариса Карпич здобула почесне звання «Жінка року» у номінації «Обрана народом». Ірина Вікторівна привітала очільницю громади і разом з тим прекрасну жінку, подякувавши за багаторічну плідну співпрацю і побажавши подальших успіхів та яскравих перемог.

За інформацією районної ради