back

З Днем Незалежності України!

24 серпня 2023

Вільний народе незалежної України! Шановні мешканці Ніжинщини!

Щиро вітаю всіх вас з Днем Незалежності України та від усього серця дякую нашим захисникам, нашому могутньому війську, за можливість казати сьогодні ці слова!

Наша країна протистоїть ворогу з моменту повномасштабного вторгнення 546-й день. Проте, українці були змушені боротись протягом кількох століть за свою країну та свою націю. Впродовж усієї багатостраждальної історії нас намагались знищити або поневолити. Але українці завжди знаходили сили й зуміли вберегти свою державу, незалежність та націю від ворожих посягань.

Кожен із нас має усвідомити та завжди пам'ятати якою ціною нам дається незалежність – кров'ю загиблих воїнів і сльозами їх матерів і дружин.

Ці півтора роки, з моменту повномасштабного вторгнення, змінили історію та змінили всіх українців.  

Український народ своєю мужністю та стійкістю надихнув весь світ. Своєю жагою до незалежності та територіальної цілісності сколихнув всю цивілізовану частину планети.

День Незалежності України – це головне державне свято, що символізує споконвічне прагнення українського народу до свободи, його готовність відстоювати територіальну цілісність, захищати суверенітет та демократичні цінності.

Україна – в серці кожного з нас. І ми всі об’єднані теплим почуттям любові і гордості за свою країну.

Дорогі друзі! З нагоди свята бажаю всім вам міцного здоров'я, благодаті та незламної віри у майбутнє! Та хочу нагади, що наш ворог дуже підступний. Тому, не нехтуйте сигналом «Повітряна тривога!», не покидайте укриття до повідомлення про відбій небезпеки, уникайте місць великого скупчення людей та масових заходів, подбайте про своє життя та безпеку!

Маємо пам’ятати – ми всі відповідальні за сьогодення і майбутнє нашої країни!

Разом до Перемоги! Слава Україні!

З повагою

начальник Ніжинської районної військової адміністрації

Григорій Ковтун