back

1034 випускники Ніжинщини будуть складати національний мультипредметний тест

31 травня 2023

Сьогодні, 31 травня, начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів робочу нараду. На порядку денному:

  • Організація безпечного складання національного мультипредметного тесту. Так на НМТ зареєструвалося 1034 випускники Ніжинщини, для тестування в районі створено 6 тимчасових екзаменаційних центрів у 5 населених пунктах. Національний мультипредметний тест – це спрощений аналог ЗНО у комп’ютерному  форматі, основна сесія якого в Україні триватиме з 5 по 23 червня. Органи місцевого самоврядування повинні організувати якісний та безпечний підвіз випускників до місць тестування.
  • Виконання чинного законодавства щодо заборони власникам веб-камер транслювати в режимі онлайн будівлі, місцевість, дороги, комунальні, торгівельні, промислові об’єкти тощо, які можуть використовуватися ворогом для коригування ракетних ударів.
  • Стан виконання визначених завдань щодо мобілізації людських та транспортних ресурсів у районі.
  • Підготовка до місячника безпеки на території Ніжинського району, який спрямований на посилення охорони громадського порядку, забезпечення громадської безпеки, запобігання та нейтралізацію загроз  розвідувально-підривної діяльності.