back

Відбулись загальні збори громадян (сходи) у селах Липів Ріг та Мала Кошелівка.

12 березня 2013

07 березня 2013 року відбулись загальні збори громадян (сходи) у селах Липів Ріг та Мала Кошелівка, на кожному з яких було присутньо близько 100 жителів громади.

Жителі с. Липів Ріг заслухали та обговорили звіт сільського голови О.М.Пелипканича про виконання Програми соціально-економічного розвитку населеного пункту у 2012 році та основні завдання на 2013 рік. У своєму виступі сільський голова охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території села, формування бюджету сільської ради, дотримання законності та правопорядку на території населеного пункту, встановлення розмірів самооподаткування тощо.

У заході взяли участь голова районної ради О.В.Бузун, начальник відділу адресних допомог УПСЗН райдержадміністрації Т.В.Барило, директор ФГ «Липіврізьке» О.М.Сутула.

Основні проблемні питання, які піднімали жителі с.Липів Ріг стосувались будівництва дитячого садочка та висипка польової дороги.

На загальних зборах громадян в селі Мала Кошелівка були присутні голова районної ради О.В.Бузун, начальник відділу адресних допомог УПСЗН райдержадміністрації Т.В.Барило, директор ПП "Ніжинські аграрні інвестиції" Безпалий А.С., директор Ніжинського відділення СТОВ "Дружба Нова" Картун С.М., дільничний інспектор В.Г.Бувайлик.

Жителі села заслухали звіт сільського голови О.П.Бородавко про виконання Програми соціально-економічного розвитку населеного пункту у 2012 році та основні завдання на 2013 рік. Присутні обговорили питання, що стосувалися дотримання законності та правопорядку на території сільської ради, розміру самооподаткування, протипожежної безпеки.

З усіх піднятих населенням питань надані роз’яснення та доручення виконавцям.