back

Григорій Ковтун провів нараду з керівниками відділів адміністрації

16 травня 2023

Під головуванням начальника Ніжинської РВА Григорія Ковтуна відбулася нарада з керівниками відділів адміністрації.

Присутні заслухали актуальну інформацію щодо формування підрозділів добровольців, які записалися до  штурмових бригад «Гвардії наступу» та про стан опрацювання заявок від населення та сільськогосподарських підприємств на обстеження території на  наявність вибухонебезпечних  предметів. Як доповів начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними  органами Михайло Марченко, питання розмінування території району буде розглянуте на засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля Олег Жадько поінформував, що з 10 травня 2023 року, відповідно до розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації від 05.05.2023 №239 «Про передачу автомобільних доріг загального користування місцевого значення Чернігівської області з балансу Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації на баланс Державного підприємства «Агентство місцевих доріг Чернігівської області», балансоутримувачем автомобільних доріг загального користування місцевого значення Чернігівської області, які знаходяться у сфері управління Чернігівської обласної державної адміністрації визначено Державне підприємство «Агентство місцевих доріг Чернігівської області».

 Начальник відділу культури, освіти, сім’ї, молоді та спорту Валентина Полуда доповіла про затверджену Урядом субвенцію на придбання шкільних автобусів та облаштування укриттів у закладах освіти. Вона проаналізувала перспективу організації навчального та виховного процесу у закладах освіти в 2023-2024 навчальному році.  

Також Григорій Ковтун вручив посвідчення волонтера Ігорю Волосянкіну, громадському діячу, члену «Національної спілки фотохудожників» та «Національної спілки журналістів України». Ігор Волосянкін у перші дні війни вступив до ТрО та зі зброєю в руках захищав місто на підступах  до нього. Ігор – автор проекту Art обстріл, проводить свої фотовиставки, всі зібрані кошти з яких надсилає на потреби ЗСУ.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації