back

Григорій Ковтун з робочим візитом у Лосинівській, Макіївській та Бобровицькій територіальних громадах

09 травня 2023

Сьогодні, 9 травня, начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун під час робочої поїздки відвідав Лосинівську, Макіївську та Бобровицьку територіальні громади.

Під час зустрічі з головами територіальних громад, представниками сільськогосподарських підприємств та представниками РТЦК та СП обговорили  завершення весняно-польових робіт та виконання мобілізаційних завдань, визначили проблемні питання та акцентували увагу на можливості їх усунення.

Григорій Ковтун зазначив, що війна вплинула абсолютно на всіх: на кожну родину, кожне виробництво, малий, середній та великий бізнес, нанесла великий удар по економіці країни. Але, як зауважив начальник Ніжинської РВА, кожен громадянин повинен докласти всіх зусиль, щоб допомогти зупинити ворога та розпочати відбудову держави, й для цього всі повинні бути в рівних умовах.

«Наша зустріч направлена на посилення співпраці та координації дій, спрямованих на виконання завдань по посиленню обороноздатності нашої держави. Зокрема, дуже важливою є ефективність взаємодії органів місцевого самоврядування з поліцією та РТЦК та СП» – наголосив керівник району.  

В свою чергу присутні керівники сільськогосподарських підприємств доповіли начальнику районної військової адміністрації, що практично завершили посівну та заключили договори на виконання мобілізаційних завдань.

 

Наприкінці робочої поїздки Григорій Ковтун відвідав ТОВ «Козацьке» та більш детально ознайомився з діяльністю товариства та його можливостями під час весняно-польових робіт. Начальник Ніжинської РВА зазначив, що основним рушієм економіки на Чернігівщині є, в тому числі, й аграрний сектор. Саме тому успішна робота сільськогосподарських та фермерських підприємств є запорукою підтримки громад і наповнення бюджетів усіх рівнів.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації