back

Схід Кунашівської громади

11 березня 2013

07 березня 2013 року відбулись загальні збори громадян (схід) у селі Кунашівка, на яких були присутні 70 чол.

Жителі заслухали та обговорили звіт сільського голови В.І.Сурмачевський про виконання Програми соціально-економічного розвитку населеного пункту у 2012 році та основні завдання на 2013 рік. У своєму виступі сільський голова охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території села, формування бюджету сільської ради, дотримання законності та правопорядку на території населеного пункту, встановлення розмірів самооподаткування тощо.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації В.Л.Другаков, заступник голови, начальник управління агропромислового розвитку С.А.Батрак, заступник директора ФГ «Липіврізьке» В.І.Ярмоленко, директор ТОВ «Український аграрний союз» В.І.Дробот, дільничний інспектор О.М.Тоцький.

Керівники району та представники організацій та установ долучились до обговорення питань порядку денного.

Заступник голови, начальник відділу агропромислового розвитку С.А.Батрак ознайомив жителів села з державними програмами підтримки сільгоспвиробників.

Голова райдержадміністрації В.Л.Другаков у своєму виступі наголосив на необхідності тісної співпраці з інвесторами, яка є джерелом наповнення місцевого бюджету, створення нових робочих місць для населення, покращення демографічної ситуації та рівня життя сільського населення.

Основні проблемні питання, які піднімали жителі громади стосувались виплати орендної плати за користування паями, вартісті проїзду в рейсовому автобусі, відкриття окремого маршруту сполученням Ніжин-Кунашівка, збуту сільськогосподарської продукції.

З усіх піднятих населенням питань надані роз’яснення та доручення виконавцям.