back

Зі святлим святом Воскресіння Христового!

16 квітня 2023

Шановні мешканці Ніжинщини!

Минулого року ми зустрічали Великдень не так, як звикли. Воскресіння Христове багатьом українцям довелось відзначати далеко від власних домівок, окремо від своїх найрідніших людей, а декому – під постійними обстрілами.

Цього року Велике свято дарує нам велику надію й непохитну віру в те, що світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть.

Ми ж, своєю чергою, маємо просити в Бога захисти тих, хто захищає нас та боронить рідну землю – наших військових, нацгвардійців, прикордонників, територіальну оборону, розвідку, медиків, пожежників, рятувальників, саперів, волонтерів. Усі вони – це наші воїни світла.

Нехай Всевишній береже наших матерів, дає витримки тим, хто чекає сина чи доньку з війни, посилає стійкість тим, хто, на жаль, не дочекався своєї дитини з фронту.

Переконаний, що на Великдень українцям буде подарована велика благодать, щоб здійснилася наша велика мрія – це ще один Великий день, день, коли в Україні настане великий мир. А з ним – вічна злагода й процвітання.

З вірою і впевненістю в це я вітаю всіх вас зі святим Днем Воскресіння Христового! Хай Бог береже всіх нас та береже нашу Україну!

Христос воскрес!

Воістину воскрес!

З повагою

начальник Ніжинської районної військової адмінінстрації 

Григорій Ковтун