back

Військовослужбовців Національної гвардії України привітали з професійним святом

27 березня 2023

26 березня військовослужбовці Національної гвардії України відзначали своє професійне свято. Неможливо переоцінити роль Національної гвардії в оновленому українському суспільстві.
Вона стала потужною силою, мобільним, боєздатним  військовим формуванням з правоохоронними функціями.  Особовий склад щоденно несе службу на захисті інтересів суспільства і держави, виконує завдання з оборони національного суверенітету нашої країни, захищаючи Україну від російського агресора.

З професійним святом воїнів-гвардійців привітали перша заступниця голови Ніжинської районної державної адміністрації Інна Горобей та виконуючий обов’язки міського голови м. Бобровиця Геннадій Іванюк. Вони подякували усім військовослужбовцям за сумлінне і самовіддане виконання службово-бойових завдань та побажали якнайшвидшої Перемоги, міцного здоров’я та подальших успіхів у справі захисту України.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди 9-ї річниці створення Національної гвардії України гвардійців нагороджено Грамотами Ніжинської районної військової адміністрації та Подяками Бобровицької міської ради.