back

Чергове засідання районної комісії з питань захисту прав дитини

21 березня 2023

Сім’я є первинним та основним осередком суспільства. Для дитини сім’я – це природне середовище для повноцінного фізичного, духовного, інтелектуального, культурного, соціального розвитку.

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, засвоєння нею моральних та етичних норм життя в суспільстві.

21 березня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини в Ніжинському  районі під головуванням першої заступниці голови Ніжинської РДА Інни Горобей. На порядок денний було винесено питання щодо стану виконання опікунських обов'язків над дитиною, позбавленою батьківського піклування (Комарівська ТГ).

Під час обговорення даного питання членами комісії  було опрацьовано всі наявні документи по справі, заслухано запрошених учасників засідання, висловлено свої думки з приводу почутого.

При винесенні  рішення  Інна ГОРОБЕЙ наголосила  на необхідності забезпечення права кожної дитини мати родину, у якій дитина почуватиметься захищеною, де немає місця насильству, де виховується здорове та щасливе  покоління.

Повторний розгляд справи даної родини винесено на найближче позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

За інформаціїю служби у справах дітей Ніжинської РДА