back

Григорій Ковтун провів робочу нараду

16 березня 2023

Сьогодні,  16 березня, начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів та апарату РДА.

Нарада розпочалася з безпекових питань. На початку тижня фахівці районної військової адміністрації оглянули захисну споруду, яка облаштована на території Мринської територіальної громади. Було відзначено, що дане модульне укриття відповідає всім вимогам (облаштовані санвузли, вентиляція, пожежна сигналізація тощо).

Проаналізовано дотримання органами місцевого самоврядування Порядку проведення масових заходів під час воєнного стану, який затверджено на розширеному засіданні Ради оборони Чернігівської ОВА. Начальник районної військової адміністрації вкотре наголосив на необхідності за  5 робочих днів погоджувати з військовою адміністрацією проведення всіх масових заходів.

У районі триває робота по залученню безробітних  до суспільно корисних робіт. У нашому районі станом на сьогодні 186 осіб долучилися до Армії відновлення.

Також сьогодні розпочалися роботи з аварійно-ямкового ремонту автомобільної дороги місцевого значення Ніжин – Мала Кошелівка.