back

Григорій Ковтун провів оперативну нараду з керівниками військових структур та правоохоронних органів

14 лютого 2023

Сьогодні начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів оперативну нараду з керівниками військових структур та правоохоронних органів.

У ході наради обговорили спільні завдання щодо злагодженої та ефективної діяльності в умовах військового часу.

Особливу увагу акцентували на проходженні національної кампанії добровільного рекрутингу «Гвардія наступу».

«У нашому районі в ЦНАПі міста Ніжин йде набір добровольців до восьми штурмових бригад. Підрозділи формуються на базі Національної поліції, Національної гвардії, держприкордонслужби», – розповів Григорій Ковтун.

В основі бригад – бійці, які вже захищали Україну, мають бойовий досвід. До них приєднаються і вмотивовані добровольці.

Начальник Ніжинського районного відділу поліції Олександр Чепурний розповів, що добровольцям пропонують гарні умови служби.

«Кожен, хто запишеться до підрозділів, спочатку пройде медичну комісію, тести, відповідну перевірку. Потім розпочне навчання й тільки після бойового злагодження у складі бригади зможе брати участь у бойових діях», – розповів Олександр Чепурний.

Добровольці будуть озброєні й одягнуті за сучасними нормами. Крім того вони зможуть отримати додатковий фах і продовжити подальшу службу в підрозділах МВС.

Дізнатися більше про бригади й подати заявку можна у ЦНАПі м. Ніжин за адресою: вул. Покровська, 8/66, тел. (04631)7-13-47, а також на офіційному сайті кампанії (https://storm.mvs.gov.ua/).

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації