back

Григорій Ковтун провів розширену нараду

06 лютого 2023

06 лютого 2023 року начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів розширену нараду з керівниками структурних підрозділів РВА.

Керівники проінформували про виконання завдань підпорядкованими підрозділами за січень та озвучили поточні питання, які потребують оперативного вирішення. Також обговорили плани на наступний місяць.

Начальник служби у справах дітей Людмила Марченко доповіла про розвиток сімейних форм виховання у районі та роботу з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Начальник фінансового відділу Світлана Алемша проаналізувала надходження до районного бюджету та виконання бюджетів територіальними громадами.

Михайло Марченко, начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, доповів про хід виконання на території району заходів щодо мобілізації людських і транспортних ресурсів та організацію роботи пунктів незламності.

Під час наради начальник Ніжинської РВА Григорій Ковтун надав доручення з питань виконання підприємствами та організаціями району постанови КМУ від 27 січня 2023 року №76 щодо нового порядку бронювання військовозобов’язаних та критеріїв визначення підприємств, установ та організацій, критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації