back

Григорій Ковтун взяв участь у роботі сесії Макіївської сільської ради

03 лютого 2023

Сьогодні, 3 лютого, начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун взяв участь у роботі двадцять третьої позачергової сесії Макіївської сільської ради.  Серед питань порядку денного –  бюджетні, соціальні, майнові та земельні питання.

Григорій Ковтун акцентував увагу присутніх на необхідності максимальної співпраці між депутатським корпусом, керівництвом територіальної громади та державною владою задля плідних результатів роботи та допомозі Збройним Силам України.

Начальник РВА наголосив на необхідності підтримки заходів з мобілізації та на важливості заходів з бронювання.

«Війна закінчиться нашою перемогою. Але всі ми повинні прикласти всі свої сили для допомоги ЗСУ та нашій державі. Ми розуміємо, що маємо використовувати найближчий час, щоб бути готовими до будь-яких спроб терористів ввести в дію нові мобілізаційні ресурси рф. Україна до такого розвитку подій готова і попри все рухатиметься до своєї головної мети – звільнення всіх окупованих територій та вигнання рашистської навали. Але наша сила лише в єдності та повній самовіддачі», - зауважив Григорій Ковтун.

Також під час сесійного засідання обговорили надання освітніх та медичних послуг з метою пошуку оптимальних шляхів їх оптимізації та покращення якості.