back

З Днем енергетика!

22 грудня 2022

Шановні працівники енергетичної галузі!

Від усього серця вітаю вас з професійним святом  – Днем енергетика!

Дуже символічно, що ваше свято відзначається в Україні саме 22 грудня – у найкоротший світловий день року, коли ніч довша за день. Так склалось, що підступний ворог намагається нас занурити в постійний морок. Але героїзм наших мужніх захисників та ваша цілодобова важка робота не дають агресору втілити свій підступний задум.

Протягом останніх місяців ракетні атаки по об’єктам критичної інфраструктури завдали болючих ударів, але завдяки вашій злагодженій праці частину енергетичної мережі вдалось дуже швидко відновити. Ви працюєте за будь-якої погоди, не покладаєте рук ні вдень ні вночі, ви, по-істині, залізні люди.

Від вашої роботи залежить постачання світла та тепла в наші оселі, функціонування промисловості, транспорту, зв'язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика важливою.  

Працівники енергетичної сфери несуть високу громадянську відповідальність перед суспільством, вони розуміють не тільки складнощі поточного моменту, але й розробляють перспективний план відновлення енергетики після закінчення війни та розглядають всі можливості виведення енергетики з кризи.

Нинішній непростий час вимагає активного впровадження альтернативних джерел енергії, новітніх енергозберігаючих технологій та негайної зміни психології споживачів енергетичної продукції. Впевнений, що ваші зусилля у цьому напрямку знайдуть розуміння і підтримку наших громад.

Висловлюю слова вдячності енергетикам за сумлінну наполегливу працю задля нашого благополуччя, зміцнення енергетичної могутності та незалежності України.

Бажаю всім працівникам енергетичної галузі міцного здоров’я та Перемоги! Усе інше – відбудуємо, здобудемо та відстоїмо!

Слава Україні!

З повгою

начальник Ніжинської районної військової адмінінстрації 

Григорій Ковтун