back

Григорій Ковтун: об'єкти критичної інфраструктури повинні працювати за будь-яких умов

24 листопада 2022

Сьогодні, 24 листопада, начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів та відповідними службами. Під час наради проаналізували роботу критичної інфраструктури під час вчорашнього відключення світла, роботу закладів охорони здоров’я та «Пунктів незламності».

Григорій Ковтун дав доручення головам територіальних громад організувати оповіщення та інформування населення в умовах надзвичайних ситуацій з використанням гучномовців на транспортних засобах ДСНС та поліції. Дані пересувні системи оповіщення повинні повідомляти про розташування найближчих джерел питного водопостачання, пунктів обігріву та ін. Також начальник військової адміністрації зобов’язав керівників громад  організувати підвіз технічної та питної води населенню.

Нагадуємо, що у разі аварійного відключення електроенергії більше, ніж на добу, у нашому районі працює 34 «Пунктів незламності», адреси яких можна знайти на карті https://nezlamnist.gov.ua/