back

«ТРИ ЧЕРЕЗ ШІСТЬ»: ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО «ПОСИЛЕНИХ» ГРАФІКІВ ОБМЕЖЕННЯ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

24 листопада 2022

‼️ Шановні споживачі!

АТ «Чернігівобленерго» зробило все можливе, щоб запровадити на території області якомога зрозуміліші і зручніші графіки обмеження споживання електроенергії. Із 22 листопада нам вдалося залучити додаткову кількість споживачів у Чернігові та інших населених пунктах області до графіків відключень і повернутись до принципу «чотири через чотири» (у певної групи споживачів електроенергія відключається на чотири години і потім на такі ж чотири години група забезпечена безперебійним електропостачанням). Однак після вчорашньої атаки росіян цей графік не дозволяє нам забезпечити виконання усіх вказівок центральної диспетчерської служби НЕК «Укренерго». А тому ми вимушені знову повернутися до «посиленого» графіку обмеження споживання електричної енергії «три через шість» (три години електропостачання у групи є, потім на шість годин його обмежують). За допомогою таких заходів енергетики сподіваються стабілізувати роботу енергосистеми України. При розвитку ситуації у кращий чи гірший бік ми будемо одразу ж вас інформувати.

‼️ Перелік адрес, які входять до трьох груп відключень електроенергії (туди внесена і додаткова кількість споживачів, яка була у двох групах графіку «чотири через чотири») – на нашому сайті за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/.../Grafik_obmezhen.pdf Більш детальну інформацію стосовно конкретної адреси ви можете, як завжди, дізнатися за допомогою наших ботів у Viber і Telegram:

🔸Viber-bot – https://chernihivoblenergo.com.ua/in_viber

🔸Telegram-бот – tg://resolve?domain=ChernigivOEbot

‼️ Нагадуємо і сам графік відключень – він розміщений на картинці нижче.

☝️ Уся ж актуальна інформація, що стосується змін та уточнень у графіках відключень електроенергії, буде й надалі розміщуватися на нашому сайті https://chernihivoblenergo.com.ua та на сторінці АТ «Чернігівобленерго» у фейсбуці.