back

Привітання Григорія Ковтуна з Днем автомобіліста та дорожника України

30 жовтня 2022

Шановні автомобілісти та працівники дорожнього господарства Ніжинщини!

Прийміть щирі привітання з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника!

У сфері транспортного господарства району працюють справжні професіонали: водії, ремонтні робітники, диспетчери, інженерно-технічні працівники, керівники підприємств, завдяки фаховості і відповідальності яких забезпечується виконання пасажирських і вантажних перевезень, доставка гуманітарних вантажів для населення та спеціальних вантажів для військових.  Їх своєчасність та безпека, в свою чергу, тісно пов’язана з якістю автошляхів, про яку дбають представники дорожніх служб.

Автомобільні дороги – це найперше за чим оцінюється розвиток кожної країни. Безпечні дороги, по яких вчасно доїде швидка медична допомога навіть у найвіддаленіше село, шкільний автобус безпечно довезе дітей на навчання – все це важливо для кожного українця. А з початком російсько-української війни перед вами постало ще й завдання розчищення доріг від залишків військової та цивільної техніки, боєприпасів, уламків знищеної інфраструктури, відбудови мостів та переправ. Від цієї вашої роботи залежало швидке транспортування поранених до госпіталів та можливість завезти гуманітарну допомогу мешканцям деокупованих територій. І ви виконуєте цю роботу достойно. ⠀

Шановні автомобілісти і дорожники, щиро вдячний кожному з вас за відданість обраній професії, за старанність, працьовитість і мужність, яку ви проявили у військовий час. Бажаю всім вам міцного здоров’я, добробуту, щастя, успішної та безаварійної роботи!

Разом ми щодня наближаємо нашу Перемогу!

Слава Україні!

З повагою 

начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій КОВТУН