back

Відбулась робоча поїздка до Лосинівської та Мринської громади

21 жовтня 2022

Сьогодні, 21 жовтня, перша заступниця голови Ніжинської районної державної адміністрації Інна Горобей з робочою поїздкою відвідала Лосинівську та Макіївську територіальні громади.

Під час наради, разом із заступницею голови Ніжинської РДА Людмилою Желадою та керівниками структурних підрозділів Ніжинської РДА ознайомились з діяльністю Комунального некомерційного підприємства «Лосинівський центр первинної медико-санітарної допомоги», Макіївської сільської лікарської амбулаторії ЗПСМ Носівської міської ради. У медичному закладі с. Лосинівка обговорили підготовку до осінньо-зимового періоду, закцентувавши увагу на альтернативному опаленні закладу.

Також відвідали Галицький заклад загальної середньої освіти, Макіївський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» І-ІІІ ступенів, Коломійцівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, Рівчак-Степанівський навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад - дошкільний навчальний заклад» І-ІІІ ступенів. У школах обговорили організацію освітньо-виховного процесу,  підготовку до осінньо-зимового періоду та перевірили стан укриттів.

Делегацію з діяльністю підприємства ТОВ «Лосинівський маслосирзавод» ознайомив головний технолог Євген Хільок.

На підприємстві ТОВ «Нива 2008» обговорили завдання сільськогосподарського підприємства та ознайомились з його діяльністю.