back

Григорій Ковтун: ми повинні забезпечити стабільну роботу медичної системи району

20 жовтня 2022

Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів нараду з керівниками медичних комунальних закладів, розташованих на території міста Ніжин, представниками газо- та електропостачальних компаній, ДСНС, керівниками відповідних відділів адміністрації та міської ради. Учасники наради напрацювали порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на території Ніжинської громади.

Зокрема присутні проаналізували стан забезпечення генераторами закладів охорони здоров’я, можливості їх вчасного спрацювання у разі аварійного відключення електрики та забезпечення лікувальних закладів теплом.

«Ми повинні забезпечити стабільну роботу медичної системи нашого району у разі виникнення надзвичайної ситуації: відсутність опалення, електро- та водопостачання. Генератори повинні своєчасно спрацювати, мати достатній рівень пального для їх роботи на декілька діб», - наголосив Григорій Ковтун.

Також начальник Ніжинської РВА дав доручення керівникам енергопостачальних компаній максимально сприяти закладам охорони здоров’я у підключенні джерел аварійного живлення.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації