back

Привітання начальника Ніжинської районної військової адміністрації з Днем захисників та захисниць України

14 жовтня 2022

Україна понад усе – це принцип усіх українців, героїв різних поколінь і епох, різного віку і статі, яким ми завдячуємо незалежністю та життям. Недарма в усі віки наш міцний духом народ знаходив у собі сили й зупиняв ворожу орду, здичавілі племена та рашистську навалу. Не існує таких перешкод і завдань, з якими б не змогли впоратись наші захисники й захисниці.

Нинішня українська армія – це взірець сучасності, сили та міцності. Наша армія підготовлена, впевнена, сильна, б’ється за незалежність на передовій, адже кожен новий день – це нова причина не здаватися. Відступати ми не маємо жодного морального права – нашу країну ми повинні зберегти для прийдешніх поколінь!

Ми одвічно мусимо пам’ятати про подвиг загиблих захисників України, які боронячи її цілісність, віддали своє безцінне життя.

Сьогодні ми молимось за тих, хто не залежно від віку, національності і віросповідання щодня здійснює подвиг – зі зброєю в руках боронить рідну землю від ворога.

Щиро дякую всім захисникам і захисницям України за сумлінне виконання військового обов’язку, відвагу, героїзм і самопожертву.

Нехай незламний і нескорений козацький дух захисників української землі усіх поколінь назавжди буде для нас невичерпним джерелом натхнення.  Хай єднає нас незламне світло віри, а захищає високе покровительство Пресвятої Богородиці!

Слава захисникам і захисницям України!

Слава Україні!

 

Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій КОВТУН