back

Загальні збори громадян у селі Данине

28 лютого 2013

27 лютого 2013 року відбулись загальні збори громадян (схід) у селі Данине. На зборах були присутні близько 300 членів громади.

Жителі заслухали звіт сільського голови Ганни Оксенич про виконання Програми соціально-економічного розвитку населеного пункту у 2012 році та основні завдання на 2013 рік.

В обговоренні взяли участь керівники та представники районних організацій, установ. Зокрема, голова райдержадміністрації Володимир Другаков, заступник голови, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації С.А. Батрак, дільничний інспектор О.М. Тоцький, директор ТОВ «Лосинівка-Агро» А.М. Кушніренко, представник управління Пенсійного фонду України в м.Ніжині та Ніжинському районі Г.О. Захарченко, депутат районної ради В.І.Петрик.

Основні проблемні питання, які піднімали жителі громади стосувались орендної плати за користування землею; опалення сільського клубу; проведення реконструкції опалювальної системи у дитячому садку; переведення пенсій з Ощадбанку на поштове відділення для кращої зручності їх отримання пенсіонерами.

З усіх піднятих населенням питань надані роз’яснення та доручення виконавцям.