back

Григорій Ковтун із робочою поїздкою відвідав Новобасанську та Бобровицьку ТГ

23 вересня 2022

Сьогодні, 23 вересня, начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун та перший заступник голови Ніжинської РДА Інна Горобей з робочою поїздкою прибули до Новобасанської та Бобровицької територіальних громад.

Під час робочого візиту ознайомились з діяльністю Новобиківського загального закладу середньої освіти І-ІІІ ст. (організацією освітньо-виховного процесу, підготовкою до осінньо-зимового періоду, станом укриття). У закладі діє дитячий садок, в якому перебуває дві групи короткотривалого перебування.

Також відвідали Новобиківський міжшкільного навчально-виробничий комбінат Бобровицької міської ради та сільську лікарську амбулаторію.  У медичному закладі обговорили актуальні питання, що стосуються підготовки закладу до осінньо-зимового періоду за рахунок альтернативного опалення.

Перевірили стан готовності до прийому та розміщення постраждалих родин у нещодавно встановленому модульному містечку.  

У селі Нова Басань Григорій Ковтун перевірив діяльність загального закладу середньої освіти І-ІІІ ст., а саме: організацію освітньо-виховного процесу, підготовку до осінньо-зимового періоду та стан укриття. А також вшанували пам'ять Назара Небожинського, який загинув під час визволення Нової Басані, хвилиною мовчання.

Ознайомився з діяльністю Новобасанської сільської лікарської амбулаторії. 

Начальник Ніжинської РВА у с. Козацьке відвідав загальний заклад середньої освіти І-ІІІ ст., де перевірили дотримання всіх необхідних безпекових заходів і підготовку до опалювального періоду, ознайомився з діяльністю ТОВ «Козацьке» та обговорив з керівництвом товариства мобілізаційні завдання даного сільськогосподарського підприємства.