back

Привітання начальника Ніжинської районної військової адміністрації з Днем працівника лісу

18 вересня 2022

Традиційно в третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу. Це свято тих людей, кому на долю випала благородна професія – вирощувати, доглядати та берегти ліси.

За всім цим великим обсягом робіт стоять фахівці лісокультурної справи, водії, лісники, лісничі, працівники лісової охорони та всі люди, які працюють на благо лісової галузі.

Завдяки важкій та важливій праці спеціалістів лісових господарств Україна має безцінне національне багатство – зелені могутні ліси, які є економічним і екологічним скарбом для усіх нас.

У цей непростий період війни працівники лісового господарства плідно та важко працюють задля забезпечення нагальних потреб захисників нашої країни та вживають всіх заходів, щоб уберегти наші ліси від лиха. Я щиро вдячний за вашу нелегку роботу та відповідальність перед українським суспільством.

Тож шановні працівники лісу та ветерани лісової галузі! Прийміть найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай кожен день буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Бажаю, щоб у ваших домівках було щастя, добро і затишок.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

З повагою

начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій КОВТУН