back

Привітання начальника Ніжинської районної військової адміністрації з Днем рятівника

17 вересня 2022

Мужність, сила, самовідданість, безстрашність та самопожертва – ось неповний перелік особливостей характеру людей, які щоденно борються зі стихійним лихом, надзвичайними ситуаціями, наслідками війни. Вони точні, безстрашні та наполегливі. Вони – це люди з великої літери та герої сучасних реалій.

Цьогоріч, у період війни, Україна побачила особливу відвагу та самовіддачу всієї Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Із початку широкомасштабного військового вторгнення рф на територію України рятувальники весь час були пліч-о-пліч із воїнами ЗСУ та всі разом оберігали нашу країну. За цей період фахівці ДСНС знешкодили 200 тисяч вибухонебезпечних предметів та обстежили територію площею понад 70 тисяч гектарів, загасили безліч пожеж, які виникали внаслідок ворожого обстрілу, рятували людські життя, розбирали завали, проводили евакуацію населення.

Наші рятувальники роблять велику справу – будь-якої хвилини готові прийти на допомогу та захистити людей від лиха.

Шановні рятівники! Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом. Ваша щоденна важка робота – це справа людей, які з честю та гідністю виконують свої обов’язки, підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і прагнуть якнайшвидше врятувати тих, хто потребує невідкладної допомоги.

Хочу побажати всім українським рятівникам міцного здоров’я, Божого благословення та Перемоги. Уся країна вдячна вам за вашу роботу та те, що бережете всіх нас!

 

З повагою

начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій КОВТУН