back

Григорій Ковтун привітав та нагородив рятувальників

16 вересня 2022

17 вересня українці відзначають День рятівника. Напередодні свята начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун привітав та нагородив грамотами за мужність, відвагу та високий професіоналізм особовий склад пожежно-рятувальних загонів ДСНС Ніжинського району.

Також Почесною грамотою районної державної адміністрації нагородив начальника 4 держаного пожежно-рятувального загону ДСНС Украни, підполковника служби цивільного захисту, Вячеслава Степаненка.

Григорій Ковтун подякував рятувальникам за те, що обрали справою свого життя порятунок людей.

«Увесь свій професійний шлях ви маєте справу з надзвичайними ситуаціями. Але те, з чим вам довелося зустрітися з початку повномасштабної війни, це вже не просто робота, це вже справжній виклик. Вам довелося пережити, і ліквідацію ракетних обстрілів, і загибель ваших колег. Але при цьому ви не втрачаєте гідності, не втрачаєте сили духу. І коли потрібно прийти на допомогу людям, ви – завжди перші і ви завжди поруч. Дякую вам за вашу важку та ризиковану працю. Тримаймо стрій! Слава Україні і слава нашим героям!»  – звернувся до присутніх Григорій Ковтун.

Начальник районної військової адміністрації та рятівники поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за Незалежність» та хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх тих, хто загинув внаслідок рашистської агресії та тих, хто ціною власного життя здобував незалежність та відстоював територіальну цілісність України.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації