back

З Днем воєнної розвідки України!

07 вересня 2022

День воєнної розвідки України відзначають щорічно 7 вересня.

У всі часи, а особливо в нинішній надскладний період, воєнна розвідка відіграє надзвичайно важливу роль у захисті наших національних інтересів та територіальної цілісності.

Робота розвідника — це однин із найнебезпечніших видів діяльності, що вимагає відмінної фізичної підготовки, уміння аналітично мислити та бездоганного виконання своєї роботи.

Воєнні розвідники володіють інформацією, пов’язаною з реальним або вірогідним супротивником, яка дозволяє визначити його військові ресурси, бойові можливості та вразливі місця, встановити передбачуваний хід воєнних дій.

Від успіху та майстерності діяльності розвідників залежить дуже багато, адже воєнна розвідка на полі бою – це очі і вуха командира і штабу. Від неї залежить успіх виконання бойової операції. Саме розвідка дозволяє знати про супротивника все та протистояти його планам.

Щиро вітаю з професійним святом українських розвідників та випускників Київського вищого загальновійськового командного училища, які вірні Присязі українському народу та нині боронять нашу країну. Бажаю усім вам міцного здоров’я, незламності духу та Перемоги над ворогом!

Слава Україні! Слава розвідці ЗСУ!

 

З повагою       

начальник Ніжинської військової адміністрації      Григорій Ковтун