back

Григорій Ковтун обговорив підготовку до нового навчального року з керівником Ніжинського агротехнічного інституту

16 серпня 2022

     Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун відвідав Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний інститут». Зокрема, він оглянув облаштування укриття  у закладі та його готовність до початку нового навчального року аби, у разі прийняття рішення про очний формат навчання, усі учасники освітнього процесу могли перебувати у безпечних умовах.

     Григорій Ковтун під час спілкування з директором інституту наголосив, що в офлайн-режимі розпочнеться навчання лише там, де це дозволятиме безпекова ситуація. Наявність укриттів, які були обстежені спеціальними комісіями і отримали відповідні акти, є обов’язковою умовою для того, щоб учні повернулися до рідних шкіл, а студенти – в аудиторії закладів вищої освіти.

       Також очільник району ознайомився з роботою приймальної комісії, оглянув підготовлені до нового навчального року аудиторії й нові сучасні лабораторії, які дозволять успішно здійснювати науково-дослідну та навчально-виховну роботу, керуючись найкращими вітчизняними та світовими традиціями, сучасними принципами і новітніми тенденціями розвитку сфери освітніх послуг.

       - Нам важливо, щоб діти та молодь могли здобувати якісні освітні послуги в безпечних умовах, щоб якнайбільше здобувачів освіти були охоплені навчанням, - підсумував Григорій Ковтун.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації