back

В'ячеслав Чаус з робочим візитом відвідав Ніжинщину

20 липня 2022

Сьогодні начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус відвідав Ніжинщину. У ході робочої поїздки начальник ОВА провів у Носівській територіальній громаді робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА, начальниками військових адміністрацій області, головами територіальних громад та активом Ніжинського району.

Під час засідання обговорили: стан справ в Ніжинському районі, проблемні питання Носівської громади та шляхи їх вирішення, виконання місцевих бюджетів Ніжинського району за І півріччя 2022 року, підготовку об’єктів ЖКГ до осінньо-зимового періоду, стан виконання робіт з відновлення зруйнованих, внаслідок військової агресії, об’єктів, проведення ремонтів доріг, підготовку до навчального року, стан справ у сфері соціального захисту та ін.

Також, у рамках робочої поїздки, начальник ЧОВА В’ячеслав Чаус та начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун відвідали КНП «Носівська міська лікарня ім. Ф. Я. Примака», заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 та ліцей, де обговорили підготовку до осінньо-зимового періоду й безпекові питання.