back

Звернення Григорія Ковтуна з нагоди Дня державної служби України

22 червня 2022

Напередодні Дня державної служби України хочу висловити слова подяки та шани тим людям, які стали пліч-о-пліч із державними службовцями від початку повномасштабної війни в Україні –  нашим волонтерам для того, щоб допомоги українським військовим та мешканцям Ніжинського району.

Була проведена колосальна робота та розроблений алгоритм взаємодії з волонтерськими організаціями.  Ми координували та допомагали доставляти гуманітарні вантажі на територію Ніжинського району, забезпечували постачання необхідних речей та продуктів у громади.

У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, порушено спокій і мирне життя, а ворог зазіхає на незалежність та територіальну цілісність України, саме ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає впевненості в те, що Перемога не забариться. У нашого народу є майбутнє, бо єднання – це запорука успіху.

Від щирого серця дякую усім волонтерам, волонтерським організаціям, благодійним фондам, народним депутатам України та депутатам обласних і місцевих рад, підприємствам, фермерським та сільськогосподарським підприємствам, міським, селищним і сільським головам, обласним військовим адміністраціям, громадським організаціям, центрам допомоги, гуманітарним штабам, закордонним організаціям за надання для потреб ЗСУ та цивільного населення вкрай необхідної допомоги.  Упевнений, що кожен волонтер уніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету – Перемогу та Незалежність!

Ми вистоїмо, бо ми сильна держава! Слава Україні!

З повагою

начальник Ніжинської районної військової адміністрації 

Григорій Ковтун