28 травня 2022

Центр розвитку інновацій планує 01 червня 2022 р. об 11.00 проведення онлайн-зустрічі для фахівців громад, представників бізнесу, інших організацій, які займаються економічним відновленням та розвитком.

Центр розвитку інновацій (далі - ЦРІ) більше чотирьох років надає допомогу громадам України, у тому числі з Чернігівської області (Ніжинська, Менська), започаткувати перехід до сучасного управління місцевим економічним розвитком (МЕР), яке базується на основі аналізу даних із використанням системи «Економічний профайл».

Довоєнна практика використання громадами цієї системи створювала чисельні можливості для збільшення доходів місцевих бюджетів та для економії часу фахівців громад у розв'язанні управлінських задач – економічних, інвестиційних, фінансових, земельних, комунальних, юридичних, закупівельних, антикорупційних, комунікаційних та інших задач виконавчих підрозділів та комісій ОМС.

На сьогодні ЦРІ готовий на безоплатній основі надати можливість допомогти громадам впроваджувати таку систему в громадах, з використанням її даних для актуалізації планів дій з МЕР, за умови, що в громаді є фахівці, які розуміють цінність даних, бажають розвивати свої аналітичні вміння та місцеву економіку і створювати для підприємців та інвесторів сприятливий бізнес-клімат.

На зустрічі буде презентовано єдину систему даних “Економічний профайл громади” (VkursiHromada).

Реєстрація на захід за посиланням  https://bit.ly/3sT13Gu.

Зараз є можливість спробувати безплатний тестовий доступ до системи та отримати «Економічний профайл громади», зареєструвавшись за посиланням  https://vkursi.pro/tghromada.

За консультацією  звертатись до фахівців Центру  за  тел.: 097 953 05 69  або на [email protected].