back

ТОВ «Чернігівгаз Збут» закликає: зробіть свій вклад на підтримку України – сплатіть за газ вчасно

15 березня 2022

 

Кожна сплачена вами гривня це гарантія подальшого забезпечення газом жителів Чернігівщини та сплачені ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ,  податки на підтримку економіки України.

Щоб не наражати на небезпеку ані поштарів, ані наших клієнтів, у районх, які наразі є гарячими точками, ми прийняли рішення у березні обмежити друк та доставку рахунків.

Щоб жителі Чернігівщини, які мають змогу сплатити га газ, змогли це зробити, дані для розрахунку за спожитий газ:

  • передаватимуться безпосередньо у банки;
  • надсилатимуться в SMS та на електронну пошту;
  • вже є у клієнтських сервісах 104.ua та у viber-боті ТВІЙ ГАЗЗБУТ. 

Через збройну агресію Росії проти України ми закликаємо усіх наших клієнтів розраховуватися за газ у березні онлайн. Адже це не лише безпечно, але й більш вигідно — наша команда досягла домовленостей з платіжними системами й тепер при оплаті онлайн комісія становитиме не 1,5%, а 0%.

 

Сплатити за газ онлайн можна за допомогою:

 

Кожен з нас зараз несе службу на своєму фронті, наш — енергетична безпека українців.

«Ми розуміємо надзвичайну важливість того, щоб усі українці отримували блакитне паливо, наша компанія докладає максимум своїх зусиль. Ми постачаємо газ в повному обсязі всім нашим клієнтам без винятку, навіть тим споживачам, які зараз не мають можливості сплатити за газ», - зауважив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» В’ячеслав Зозуль.

Щоб компанія могла й  надалі продовжувати постачати газ, ми закликаємо усіх, хто має таку можливість, продовжувати сплачувати рахунки. Тим самим ви допомагаєте тим, хто через війну такої можливості немає.

Слава Україні!