back

Знай наших!

20 лютого 2013

З 3 по 10 лютого в місті Енергодар, Запорізької області відбувся VI міжнародний турнір з боксу серед молоді 1995-1996 років народження, який присвячений пам'яті заслуженого тренера України В.Р. Манзулі. На цьому турнірі були представники чотирьох країн: Білорусії, Росії, Молдови та України, а це понад 120 учасників змагань.

Від Ніжинської районної ДЮСШ "Колос" участь приймав Сабіров Рахман (бронзовий призер турніру найсильніших боксерів України серед юніорів в м. Балаклава 2011р.)

У нашого боксера у ваговій категорії до 56 кг прийняло участь 12 боксерів. За жеребкуванням Рахман у першому поєдинку зустрівся з КМС з Миколаївської області і в напруженому трьохраундовому бої здобув феєричну перемогу. А це вже велике досягнення. Наш боксер, що представляв Ніжинський район потрапив до півфіналу. Де на нього очікував майстер спорту, сильний боксер із Білорусії. І нажаль у з рахунком 9:12 у трьох раундах перевершив нашого боксера. Слід зазначити, що Рахман Сабіров виконав на цьому турнірі спортивний норматив кандидата у майстри спорту України, а також потрапив до складу збірної команди України. Можна привітати цього перспективного боксера в якого всі перемоги ще попереду, не слід забувати і тренерів, які готували його на турнір Євтуха Володимира та Крошку Олександра.

ДЮСШ «Колос»

Справа на фото Сабіров Рахман