back

Виїзна приймальня райдержадміністрації в селі Велика Кошелівка

19 лютого 2013

19 лютого 2013 року голова райдержадміністрації В.Л. Другаков провів виїзний день-приймальню у селі Велика Кошелівка. У заході взяли участь: керівник апарату райдержадміністрації Т.П.Коник, головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації О.Л.Буракова, дільничний інспектор А.В.Забіла, сільський голова О.А. Соломаха.

На прийом до керівництва району звернулись мешканці села, які порушили питання, що стосувались розміру орендної плати за земпю, переоформлення документів по оплаті за електроенергію громадянам, що мають статус діти війни та інші.

Голова райдержадміністрації також провів зустріч з жителями та активом села, особисто поспілкувався з директором школи А.М. Науменко та педагогічним колективом Великокошелівської ЗОШ І - ІІІ ст, щодо актуальних питань навчально-виховного процесу та вирішення нагальних проблем навчального закладу.

За підсумками проведення виїзної приймальні головою райдержадміністрації були дані доручення відповідальним виконавцям щодо ремонту даху сільського клубу та розчищення узбіч дороги від повалених дерев.