back

Інтерактивна карта вакансій допоможе знайти роботу, не виходячи з дому

04 лютого 2022

 

Сьогодні шукати роботу можна, не виходячи з дому. Всі заявлені роботодавцями у службу зайнятості вакансії – у вільному доступі в мережі Інтернет. Переглянути їх можете на сайті за посиланням. База вакансій оновлюється щодня.

А охочі знайти роботу в Чернігові, Ніжині та Прилуках можуть для пошуку скористатися інтерактивними картами вакансій. Їх для зручності та комфорту шукачів створили рекрутери служби зайнятості, враховуючи, що нерідко люди прагнуть працювати в конкретних районах міста або ж «ближче до дому».

Як це працює? Здійснюйте пошук вакансій шляхом переміщення курсору вулицями міста або введенням у пошуковому полі ключових слів (назва посади/професії тощо). Карта регулярно поповнюється новими актуальними вакансіями, зайшовши на які можна отримати інформацію про назву посади, заявлені вимоги до кандидата, розмір обіцяної зарплатні та контакти рекрутерів.

Карти вакансій доступні для перегляду всім користувачам мережі Інтернет за посиланнями: по м.Чернігову, по м.Ніжину, по м.Прилуки. Даним сервісом вже скористалися понад 150 тис. шукачів роботи.

За повідомленням Обласного центру зайнятості