back

В селі Черняхівка відбулись загальні збори громадян

15 лютого 2013

14 лютого відбулись загальні збори громадян (схід) у селі Черняхівка. На зборах були присутні близько 65 членів громади.

У заході взяв участь голова районної державної адміністрації В.Л.Другаков.

Разом з ним на схід завітали: заступник голови, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації С.А.Батрак, депутат районної ради Н.М.Кудряшова, дільничний інспектор В.Бувайлик, директор ТОВ «Ніжинські аграрні інвестиції» А.С.Безпалий, директор ТОВ «Дружба Нова» С.М.Картун та представник з регіонального розвитку цього ж господарства В.Л.Давидов, директор Черняхівської ЗОШ О.І. Бондаренко, кореспондент газети «Ніжинський вісник» Г.М. Куліч.

Перед жителями села виступив сільський голова Д.М. Суров, який прозвітував про свою діяльність та роботу сільської ради у 2012 році.

Основні питання, що обговорювались на сході: завершення газифікації села, освітлення вулиць, виплата індексації за земельні паї, ремонт сільського клубу, створення комунального кооперативу по наданню послуг, залучення інвесторів до чищення вулиць від снігу в зимовий період, ямковий ремонт вулиць Гоголя та Приостерна.

Підсумував обговорення голова райдержадміністрації, який у своєму виступі торкнувся ряду важливих питань розвитку Черняхівської сільської громади і району в цілому.