back

Схід села в Дуболугівці

13 лютого 2013

12 лютого відбулись збори громадян (схід) у селі Дуболугівка. На зборах були присутні близько 60 членів громади.

Жителі громади заслухали звіт сільського голови Острянка Р.О. про виконання Програми соціально-економічного розвитку за 2012 рік, в якому він охарактеризував роботу всіх закладів соціальної сфери, наголосив на проблемах, акцентував увагу на необхідності заміни всіх електроопор в селі.

В обговоренні питань взяли участь керівники та представники районних організацій, установ. Зокрема, голова Ніжинської РДА Другаков В.Л., заступник голови райдержадміністрації Пономаренко А.В., дільничний інспектор Пасьоха С.О., заступник начальника управління агропромислового розвитку Носенко М.В., директор ПП «Ніжинські аграрні інвестиції» Безпалий А.С., керуючий Ніжинського відділення ТОВ «Дружба Нова» (м. Ніжин) Картун С.М., виконавчий директор ФГ «Харчистов» Барило А.П.

Основні проблемні питання, які піднімали жителі громади: заміна значної кількості електроопор та проведення обпилювання дерев біля електроліній; малі рейсові автобуси для перевезення пасажирів, не завжди перевозять громадян пільгових категорій по талонам (на даний час тільки в один кінець маршруту), в автобусах холодно; неякісний телефонний зв'язок і часті його порушення; для поповнення сільського бюджету необхідно оформити оренду земель запасу сільської ради належним чином і сплачувати орендну плату, низькі закупівельні ціни на молоко.

З усіх піднятих населенням питань надані роз’яснення та доручення виконавцям.