back

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ!!!

23 листопада 2021

 

 Відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 373 (зі змінами) (далі – Порядок), та Положенням про порядок призначення житлових субсидій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня1995 року № 848 (зі змінами) (далі – Положення), у випадку отримання житлової субсидії або пільг у грошовій безготівковій формі через АТ ,,Ощадбанк” суми невикористаних коштів перераховуються з рахунка для виплати пільг та житлових субсидій на рахунки одержувачів житлової субсидії в АТ “Ощадбанк”. У разі відсутності відкритого рахунка в АТ “Ощадбанк” рахунок відкривається за зверненням одержувача житлової субсиді або пільги до АТ “Ощадбанк”.

 Якщо отримувач не звернеться до АТ “Ощадбанк” для відкриття рахунку для зарахування зекономлених коштів до 20 грудня 2021 року, кошти повертаються до державного бюджету.

За інформацією Міністерства соціальної політики України у значної кількості пільговиків/одержувачів субсидії та пільг на облікових записах на сьогодні наявні залишки, зекономлені за результатами опалювального періоду 2020/2021 років.

УВАГА!!!!

Пільговикам/одержувачам  пільг тасубсидії у грошовій безготівковій формі необхідно терміново звернутися до банку для перевірки залишків коштів та відкриття поточного рахунку для зарахування на них коштів.

Вкотре звертаємо увагу, що до 20 грудня 2021 року неотриманні кошти будуть повернуті до державного бюджету.