back

Сформовано склад Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації.

11 лютого 2013

Завершила роботу ініціативна група з підготовки установчих зборів по формуванню оновленого складу Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації.

На останньому засіданні, яке відбулось 28 січня 2013 року ініціативна група розглянула всі заяви представників інститутів громадянського суспільства, делегованих для участі в установчих зборах.

11 лютого 2013 року за участю заступника голови райдержадміністрації Людмили Сипливець та завідувача сектора з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадскістю Ніни Дереки відбулись установчі збори інститутів громадянського суспільства для формування оновленого складу Громадської ради при райдержадміністрації.

Голова ініціативної групи Володимир Карпенко доповів присутнім про підготовчу роботу до проведення зборів, а також ознайомив кандидатів на членство в Громадській раді з законодавчою базою щодо участі громадськості в процесі формування державної політики та з документами делегованих представників на участь в установчих зборах.

Усі уповноважені представники інститутів громадянського суспільства одноголосно прийняли рішення щодо проведення відкритого голосування за весь список кандидатів у цілому. Таким чином було визначено граничну кількість членів Громадської ради, що діятиме протягом 2013-2014 років у складі 10 осіб та за результатами одноголосного вибору учасників зборів затверджено список делегованих представників ІГС. До новоствореної Громадської ради, окрім тих, хто залишився в її складі, входитимуть і нові представники громадських організацій, що дасть змогу розширити діяльність Ради та розглядати більше актуальних питань з життєдіяльності району.

Головою Громадської ради одноголосно було обрано голову Ніжинської районної ветеранської організації Володимира Карпенка. Також було обрано заступника голови Громадської ради – Ганну Товстоп’яту, голову районної організації Спілки жінок України та секретаря Громадської ради – Інгу Чеботаєву, голову Ніжинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

За пропозиціями більшості учасників зборів було вирішено провести перше засідання оновленої Громадської ради 12 березня 2013 року, після прийняття головою райдержадміністрації розпорядження про затвердження складу та Положення Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації.

На зборах також було обговорено перелік основних питань, що розглядатимуться на першому засіданні Громадської ради. Голова новообраної громадської ради Володимир Карпенко закликав членів Громадської ради підготувати та на першому організаційному засіданні Громадської ради внести свої пропозиції щодо плану роботи Ради на 2013 рік.

За результатами зборів головою райдержадміністрації буде видане відповідне розпорядження.

Склад Громадської ради 2013-2014 р.р.

Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадскістю Ніжинської райдержадміністрації