back

З нагоди Дня працівників соціальної сфери

08 листопада 2021

 Напередодні професійних свят прийнято говорити про здобутки та досягнення, вітати причетних. І я не виняток. Працюючи в службі зайнятості з 1992 року, можу впевнено говорити, що жодна із державних структур не розвивалася так активно, прогресивно, успішно. Не завжди все нове давалося легко і відразу, тож і результати приносили більше задоволення.

Ми вчилися і продовжуємо вчитися, працювали чесно і продовжуємо в тому ж руслі. Переконана, що та буде і далі.

Сьогодні ми раді вітати наших колег із заслуженими відзнаками:

Ангеліну Кривошею, профінформатора Ніжинської філії  ЧОЦЗ, нагроджено Подякою Чернігівського обласного центру зайнятості,

Людмилі Кіхтенко, кар’єрному раднику,  оголошено Подяку Ніжинського міського голови.

 Приємною несподіванкою для нас став сьогодні візит доцента кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Ніжинського державного університету Антоніни Іванівни Конончук, яка привітала наших фахівців з наступаючим Днем працівників соціальної сфери та вручила Подяку за вагомий внесок у справу професійної підготовки фахівців із соціальної роботи.

 Вже багато років триває тісна співпраця кафедри та центру зайнятості. Студенти є частими гостями філії. Наші фахівці Ірина Бондаренко та Ангеліна Кривошея охоче   спілкуються з майбутніми колегами, діляться своїми «професійними» враженнями, думками, досвідом, допомагають писати резюме, інформують про ситуацію на ринку праці та тенденції його розвитку.