back

Відродження гандболу в Ніжині

05 лютого 2013

У спортивному залі Ніжинського агротехнічного інституту відбувся відкритий Кубок міста з гандболу, в якому взяли участь п'ять чоловічих команд (близько 70 учасників): НАТІ-викладачі, НАТІ-студенти, збірна райдержадміністрації та районної ради, збірна освітян та команда «ТЕМП».

Після урочистого відкриття учасників привітала піснею студентка першого курсу факультету економіки та менеджменту Тамара Перестук та вихованці Ніжинського спортивного клубу «Легіонер».

До учасників звернулися: голова Ніжинської РДА Володимир Другаков, голова районної ради Олег Бузун, заступник міського голови Олег Баранков та директор Ніжинського агротехнічного інституту Василь Лукач. Всі вони наголосили на необхідності відродження гандболу в місті.

Чемпіонат відбувся у дружній атмосфері, адже учасників змагань важко назвати професіоналами. Це просто перший крок до відродження гандболу в Ніжині і Ніжинському районі.

Гра була цікавою та захоплюючою. Вболівальники всією душею переживали за «своїх», які сповна віддавалися грі. В ході напруженої боротьби (всього 10 ігор) визначено переможців: 1 місце – збірна Ніжина «ТЕМП»; 2 місце – НАТІ-викладачі; 3 місце – збірна освітян Ніжина; 4 місце – НАТІ-студенти; 5 місце – збірна Ніжинської районної адміністрації та районної ради.

Вітаємо учасників із вдалим стартом і бажаємо всім здоров’я!

Галина Македон, голова студентського профбюро інституту