back

Вітаємо з ювілейним днем народження голову райдержадміністрації Володимира Леонідовича Другакова

04 лютого 2013

Шановний Володимире Леонідовичу!

Прийміть сердечні привітання та найкращі побажання з нагоди прекрасного свята – Вашого ювілейного Дня народження!

З почуттям глибокої поваги ми відзначаємо, що вся Ваша трудова біографія, організаторський талант і здібності нерозривно пов’язані з Ніжинським краєм, його людьми.

В період діяльності на відповідальній посаді голови райдержадміністрації Вами зроблено значний внесок у соціально-економічний розвиток території, благоустрій району, створення належних умов для розвитку освіти, культури, охорони здоров’я, поліпшення матеріального добробуту громади Ніжинського району.

Складаючись у такий визначний ювілей, роки принесли Вам незаперечний авторитет, професіоналізм, великий досвід та життєву мудрість, працелюбність і компетентність, які Ви успішно застосовуєте, вирішуючи щоденно безліч важливих завдань.

Ваша душевна щедрість і доброта, повсякденна турбота п

ро людей, чуйність і доброзичливість у людських взаємовідносинах служать прикладом для наслідування.

Поздоровляючи з цим чудовим святом, зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття.

Невичерпної енергії і оптимізму Вам, душевного тепла і сімейного затишку, справжнього людського щастя, достатку і благополуччя, нових плідних успіхів і звершень.

Бажаємо, щоб кожне починання

Було успішно втілене в життя,

Нехай людська повага і визнання

Крокують поруч з Вами в майбуття.

Любові Вам і злагоди в родині,

Не знати горя, смутку і біди,

Хай прибуває щедро Вам щоднини

Із сонця й вітру, із роси й води

З повагою колектив райдержадміністрації