back

Управління Держенергонагляду у Чернігівській області повідомляє

10 вересня 2021

Управління    Держенергонагляду   у    Чернігівській     області   (далі  Управління) повідомляє, що станом на 03.09.2021 до Управління надійшли листи з проханням включити державного інспектора з енергетичного нагляду до складу комісії з перевірки стану готовності теплового господарства до опалювального сезону 2020 - 2021 років від господарств Ніжинського району:

  1. Відділ освіти Борзнянської міської ради;
  2. Носівська міська рада;
  3. КП «Носівські теплові мережі»;
  4. ВПТМ «Борзнатеплокомуненерго»;
  5. КНП «Борзнянська міська лікарня».

Звернень від інших суб’єктів господарювання до Управління не надходило. Жодного Акту стану готовності теплових господарств до роботи в опалювальний період представниками Управління не підписано.

Просимо звернути увагу керівників закладів, які є суб’єктами у сфері теплопостачання, на важливість підготовки до проходження опалювального сезону та посприяти прискоренню проведення робіт з визначення стану готовності до опалювального сезону 2020 - 2021 років.

Наголошуємо, що перевірка теплових господарств теплопостачальних організацій та споживачів теплової енергії до роботи в опалювальний період повинна буди закінчена у термін не пізніше 15 вересня 2021 року.

Усунення виявлених зауважень для теплопостачальних організацій - до 25 вересня, для споживачів теплової енергії до - 1 жовтня 2021 року.

 

Відділ ЖКГ, архітектури, містобудування,

енергетики та захисту довкілля